Produse originale

Produse originale Rohnfried

 Atentie la falsuri!

Deși pare greu de crezut, cererea enormă de produse Rohnfried a dus la apariția pe piață a produselor contrafăcute. Acestea ajung în România de cele mai multe ori pe ruta Polonia, țară în care se duce o luptă acerbă împreună cu autoritățile pentru stoparea acestui lucru.

Produsele Rohnfried se produc doar în Germania, la standarde de calitate foarte înalte în fabrici autorizate GMP.

Folosind produse contrafăcute, veți avea ne-plăcuta surpiză să constatați că acestea nu au efect asupra porumbeilor dvs., iar performanțele pe care le așteptați nu vor mai apare.

De aceea recomandăm să achiziționați produse doar de la distribuitorii autorizați, și de acolo unde știți sigur că produsele provin direct de la producătorul official.

Este de remarcat faptul că de multe ori se oferă pe piață aceste produse la prețuri mult mai mici, chiar decât la magazinele oficiale din Germania, iar acest lucru ar trebuii să ne facă să ne punem anumite întrebări.

Sfaturi:
Achiziționați produsele Rohnfried doar de la distribuitorii autorizați.
Evitați achiziționarea produselor Rohnfried de la persoane care nu prezintă încredere.
Fiți circumspecți la orice oferte super-avantajoase, care în final s-ar putea să vă aducă produse contrafăcute cu efecte - ,,o,,

Porumbeii și rezultatele sunt importante pentru fiecare dintre noi de aceea e bine să gândim de doua ori și să cumpărăm odată. Timpul pierdut nu se întoarce niciodată înapoi.