Articole

3. Stimularea imunității


Mai mult ca oricând, capacitatea ridicată, activarea sistemului imunitar poate decide victoria sau înfrângerea sau altfel spus în condiţii de top, cu premii de top în mod constant.
În ultimii ani ştiinţa a făcut progrese imense în ceea ce priveşte felul în care se determină activarea sistemului imunitar activ şi pasiv. De aceea folosim beta-glucani (β glucani) pentru activarea sistemului imunitar, care de regulă, când sunt administraţi duc la o creşterea numărului de celule imune competente. Aceste celule joacă un rol important în organizarea sistemului imunitar. Mai mult de atât, s-a dovedit că administrarea beta glucanilor la creşterea alertării organismului şi astfel la un răspuns semnificativ al organismului în ceea ce priveşte imunitatea.
Acest lucru este important în anumite situaţii cu risc ridicat de infectare, ca de exemplu pe perioada şederii în coşul de transport. Activarea sistemului imunitar cu β glucani este recomandată înaintea vaccinării sau la pui deoarece este perioada în care corpul produce un număr semnificativ de anticorpi împotriva germenilor patogeni. De asemenea, alimentarea acestor substanțe provoacă o creștere semnificativă a fagocitozei, adică eliminarea germenilor patogeni din celule. Acesta este un motiv bun pentru a administra glucani, atât în timpul cât şi după eliminarea treptată a infecției.
Alicina și alte substanțe funcționale din plante
Pentru porumbeii aflaţi în perioada reproducerii combinaţia de β glucani cu un amestec de arome funcţionale şi-a dovedit valoarea. Una dintre aceste substanţe este alicina, componentă activă a usturoiului, care este se face în pre-etapa Alliin prin utilizarea enzimei Allinasse. Din păcate alicina nu este foarte stabilă. La temperatura camerei se descompune în lichide, precum apa de băut şi după o scurtă perioadă de timp devine ineficientă. Din acest motiv, procesul tehnologic de prelucrare a usturoiului prin îngheţare uscată şi-a dovedit eficienţa. După administrare, enzima alliin este transformată în alicină, care în combinaţie cu scorţişoara este foarte eficientă în combaterea bacteriei E coli sau a salmonelei. În acelaşi timp înmulţeşte flora intestinală pozitivă precum lactobacilii. Pentru un sistem imunitar puternic putem de asemenea să avem încredere în hrana cu pulbere activă din celuloză. Aceasta extinde vilozitatea intestinala şi totodată îmbunătăţeşte sănătatea intestinului şi creşte imunitatea.
Prima combinţie între alicină şi alte suplimente funcţionale

Immunbooster este o combinație nouă și unică de compuși de plante funcționale eficiente în combinație sinergică cu suplimente de reducere a germenilor. Pentru prima dată aceste ingrediente sunt combinate într-un singur produs. Substanţe cu efecte antimicrobiene adaugă importanţă luptei împotriva infecţiilor. Mai mult de atât, sistemul imunitar este îmbunătăţit pe mai multe nivele de componente importante care au ca scop detoxifierea organismului şi de toxinele obligatorii din intestine. În plus, foarte important după boală este fierul activ care sprijină hematoza pentru regenerarea rapidă a capacităţii de performanţă şi navigaţie.Immunbooster – supliment alimentar pentru porumbei
• Sănătate intestinală
• Liant de micotoxină
• Conţine allin
Immunbooster stimulează atenţia şi timpul de reacţie al sistemului imunitar şi odată cu acestea şi sănătatea porumbeilor din interior. Pentru prima dată vom folosi urme de elemente funcţionale precum cuprul şi zincul în Immunbooster, care sunt foarte potrivite pentru porumbei şi îmbunătăţim această reţetă inovativă cu o micotoxină liantă. La fel ca în Jungtierpulver, Immunbooster conține componente prebiotice, alliin şi colostru pentru a sprijini porumbeii în fazele de stress.
• Administrare recomandată: 10 g la 20 de porumbei pe zi după administrarea hranei
• Înainte de perioadele de stres precum expoziţii sau începerea antrenamentelor: 3-5 zile
• Înainte de zbor: 3 zile
• Perioada de reproducere: de 2 ori pe săptămână
• Pentru zborurile porumbeilor tineri: de 4 ori pe săptămână
• Pentru puii bolnavi: zilnic
• Înainte de vaccinare: 7 zile înainte de vaccin
O linguriţă dozatoare cu vârf are 10 g.
Hrana poate fi umezită cu Hexenbier sau Moorgold

   Produse recomandate sau aflate la promotie

x

TAUBENGLUCK 420 G
Pret - 252.00 RON
x

K + K PROTEIN 3000 600 G
Pret - 167.00 RON
x

RIDZOL 10% BT 250 G
Pret - 180.00 RON
x

GERVIT W 1 LITRU
Pret - 145.00 RON